Ref: LichterveldeC

Paardenaccomodatie met kangoeroewoning of woning met kantoor op ca. 4,5ha te Lichtervelde

Adres op aanvraag
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • 942 kWh/m2/jaar
  • 1960
  • 43.928 m²
  • 307 m²
Deze eigendom is gelegen in alle rust maar heeft toch een goede bereikbaarheid via de E403 en ligt op fietsafstand van het centrum van Lichtervelde.
Aan het einde van een doodlopende straat en dus in alle rust en privacy vinden we deze prachtige accommodatie met tal van mogelijkheden! De bestaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 307m² wordt momenteel opgesplitst in woonhuis en bureel. Het woonhuis (153m²) omvat een ruime volledig geïnstalleerde keuken met eettafel en een zeer gezellige living met grote eetplaats. Op het gelijkvloers, aan de inkomdeur vinden we nog een bureauruimte/slaapkamer. Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers en badkamer (met bad en douche) en de toegang naar de zolder via een vast trap.  Het bureelgedeelte kan heel makkelijk ook gebruikt worden als kangoeroewoning. De oppervlakte van 156m² (volledig gelijkvloers) is momenteel kantoor met kitchenette en douchekamer. Deze heeft een aparte inkom langs achter. De woning is zeker instapklaar maar omwille van de huidige EPC normen zijn enige aanpassingen verreist.
 
Het stalgebouw van 28x14m is voorzien van 12 ruime boxen waarbij de paarden sociaal contact hebben. Uiteraard is er ook een wasplaats en zadelruimte voorzien voor het verzorgen en opzadelen van de paarden.
Een grote loods van 24 x 17m zorgt ervoor dat alles kan droog gestockeerd worden qua hooi en strooisel alsook werkmaterialen. Door de grote poort die aanwezig is kunnen ook tractor, vrachtwagen en andere voertuigen droog ondergebracht worden.
De buitenpiste van 25x60m is VERGUND en gedraineerd! Voor de drainage werkt men hier met een wadi die het water opvangt en dus kan hergebruikt worden voor het sproeien van de piste.
De totale grondoppervlakte van dit perceel bedraagt maar liefst 4,5ha en dus ideaal voor zelfstandige ondernemers om hier hun bedrijf te starten!

Zie je het grootser? Mis je een binnenpiste? Wil je graag stallen verhuren maar ben je bang je privacy te verliezen? GEEN NOOD!
Deze eigendom is UNIEK met zijn reeds bestaande vergunning voor het uitbouwen van een Hippisch Nieuwbouwproject!!!!

De vergunning omvat het toelaten van het bouwen van 47 stallen, een binnnenpiste en een mestvaalt met bijhorend uitbatingsvergunning en mestbanknummer. Om de privacy van de bewoner te garanderen werd er op de plannen een aparte aanrijroute naar de grote stal en privécompartiment van 10 stallen voorzien. Zo komen de paarden van de uitbater niet telkens bij de paarden van de eigenaars en zorgt dit voor minder risico’s.
Dit pand biedt dus een heel mooie start met de reeds aanwezige accommodatie en geeft de koper de tijd en ruimte om zijn grote droom uit te bouwen met een eigen touch en stijl. Het feit dat je direct van start kan gaan zorgt er dan weer voor dat je geen tijd verliest en de aanwezigheid van de vergunning geeft de nodige tijd en een zekerheid voor de toekomst!!

Heb je interesse in dit project of de accommodatie zoals deze nu is.
Contacteer ons en wij plannen graag een uitgebreid bezoek om alles even te overlopen.
 
Naam
Febe De Bruycker
GSM
+32 496 70 79 18
E-mail
febe@febimmo.be

Gelijkvloers

Slaapkamer
Woonkamer
Kelder
Keuken
Badkamer
Douche
Toilet
Badkamer
Bad en douche
2x Slaapkamer
kangoeroewoning
Woonkamer
kangoeroewoning
Keuken
Kangoeroewoning
Badkamer
Kangoeroewoning
Garage

Verdieping 1

3x Slaapkamer
Bouwjaar
1960
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Ja
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Prijs
€ 1.500.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.565,00
EPC
942 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde f
Totale opp. grond
43.928 m²
Bewoonbare opp.
307 m²
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Ja